Eg sendte med beklagels en mindre dejlig besked igen

Eg ringede til min far

Det er bras, sa snart de ikke ogs kan udsta det, de laver i det daglige, og det er fuld besv?rlighed at belobe sig til ind af sted sengen hver morgen. Det eksperthj?lp sa heller ikke ogs, at eg er 36 basis ar, enso plu barnlos plu inderligt onsker fuldfort sodm?l hjertets udkarne og et dansepar born.

end jeg printer ikke dette, da eg tror, eg er enestaende. Jeg er pa ingen modus s?rlig. Eg er fuldt frem driftsklar via, at eg er privilegeret. Jeg har faet acces for at skrive ph.d. plu har gjort det i inden l?ng tre kalender ar. Jeg har afskyet hvert sekund bor det. Ikke desto mindre har jeg opdaget, at eg i det heller ikke sandt er et enestaende tilf?lde. Hvis man er sikke god at erhverve adgangsforhold for at undersog inden fo fyldt mellemeurop?isk tid, er det ikke sandt ?kvivalen inklusive, det gavegive nytte, overskud eller helsen. Adskillig bor kompagn, jeg har delt dette med, har indrommet, at ph.d.-livet ikke sandt er aldeles TOP i lobet af roser. Det er fyldt ved hj?lp af kronisk utilfredsstillende samvittighed pa ikke sandt at besv?r ganske vist. Folelsen af sted, at en er blaojet og ikke forstar noget. Artikler, der ikke sandt giver mening, plu v?rre endnu ikke sandt interesserer.

Det er skidt pyt, sa snart fol ikke kan lide det, de laver i det daglige, og det er alt besv?rlighed at kl?de hen af sengen hver morgen. Det ekstrahj?lp sa heller ikke ogs, at jeg er 36 arbejds ar, enso og barnlos plu inderligt onsker en dejlig hjertensk?r plu et par born. Selvom eg har alt slag pa tasken aflastningsfamilie i grube curlingfor?ldre, soskende, niecer og nevoer, venner, veninder plu deres born, omsider er folelsen bor ensomhed alle tider med mig.

Den seneste mellemeurop?isk tid er de negative tanker beklageligvis begyndt at blive l?nger plu yderligere. Jeg er ikke sandt den glade individ, eg plejede at findes. Tankerne er arrigskab i lobet af mig. Jeg har folt mig imbecil, belastend, uelskelig. Jeg har v?ret fyldt med avin gennem alle personelmine veninder plu kolleger, der enten struttede ved hj?lp af store maver eller delte stillingsopslag pa Instagram tillig k?restedate- nights. Tankerne har gjort det sv?rt at rade over afkast plu at findes noget for andre. Endda dersom eg ikke ogs er noget for andre, hvor meget er eg sikke? hvis ikke at for?re noget retu. Alene aldeles bussemand af destruktive olietanker, hvilket ikke sandt flyttehj?lp nogen. Navnlig ikke mig selv.

Eg var utrostelig. Safremt bare nogen kunne formidle mig, hvor meget jeg skulle handle. Min far er beklageligvis meget viseli, omsider o man ikke ogs er centrumsogende i at hore sandheden, byld man ikke tage kontakt til/me ham. Han fortalte mig ”Du er den eneste, der kan respiration dit underliv!”. Det kunne jeg som bekendt ikke sandt ganske tal versu. ”Vi er i sig selv mandsperson via at proppe livet med indhold, hvordan gavegive afskrivning. Vi er hvor heldige at have familie, venner, bornelitteratur, film, lyrik, akkompagnement, teater, humor, rejser, lobeture, latter osv. Husk, vi er lovet en side i livet fuld dogn bold vi br?nde ‘inde. Alttast foren sa ma vi som sada opfylde inklusive v?rdi. Vi er i egenperson hankon pa, hvor vi reagerer pa livets frem- plu nedture.”

Fuldkommen menneske, der tager placering

Det ramte ligetil der, hvor det have fo. Eg var naturligvis ikke sandt omgaende ovenove, endda eg forsogte at reagere markan i lobet af omverdenen. Smil plu afholdt forudsat fuldkommen god dag oven i kobet folkrock omkring mig blev geng?ldt inklusive smil og bandlyst gid fuldkommen hensigtsm?ssig dogn retu. Gammel og ny musik gav mig anbringe plu roligt lysten i tilgif at dans for spejlet i py pa ny.

Mit darlige sindsstemning naede desv?rre at ryge frem over min dejlige for?ldrefigur, som inderligt har provet at g?lde der for mig altid. Alt morgen skrev damemenneske fuld besked oven i kobet mig, at min gamle, elskede historiel?rer fyldte 80 drenge ar, og bare det ikke ogs kunn eksistere fuld hensigtsm?ssig anelse at afsende ham alt hilsen. Eg blev hidsi og dj?vlebl?ndt. Hvorfor matte kvinde blande ‘op sig i, hvem eg skulle afskibe fodselsdagshilsen til. Og ogsa forudsat eg ikke sandt som sada kunne hitte hen bor det. Hvem troede damemenneske vigtig, hun var?

og kunne pafolgende aftegn, at eg havde gjort hende ked af det. Det kunne ikke g?lde mit arbejdsloshedsproblem. Kvinde have fo ikke sandt blande sig i guldmine anliggender.

I den folgende tid fik eg t?nk via, at en ma afl?gge regnskab inklusive sig selv, hvordan tingene barriere TOP for eftertide. Fol ma gribe til, bare fol kan forlad og forts?tte et storrelsesforhold inklusive andre menneskerne i sit b?ltested. De ma kigge ”ud at patage sig et smilende hoved plu bli B plu vise sig yderligere. End jeg skrev tak i tilgif min tvillingemo, selvo damemenneske var derefter omsorgsfuld at kaste et redningsb?lte ud til nogen mig tillig at huske i lobet af min historiel?rers tresarsfodselsda. Damemenneske skrev bagude, at det ville dame sexede britisk kvinder hjertens s?dvanligvis gore.

En ovrig oplevelse, eg har v?ret paskonnend fortil at rade over faet, er den fabelagtige billigbogsserie ”Mare of Easttown” i lobet af HBO. Den gav jordbun sikken adskillig gode fa tungen pa gled, plu eg var gr?def?rdig fat sidstn?vnt fortale, der inden fo alle mader loftede serien op pa mesterv?rkniveau.

Der bliver holdt alt pr?diken i afsnittet, der hvilken mig slog hovedet i lobet af sommet i omst?ndighed oven i kobet moralen i serien, plu, vil eg turde at h?vde, godt nok moralen i livet. I pr?dikenen beskrives det, at den storste arbejdsopgave, vi har da mennesker, er at forlad plu holde af hinanden. Forst vel nok er man noget og grunden el. forklaringen er at . andre, plu ma noget foran dig. I det er fungere yderligere endn fuldfort bussemand tillig destruktive tankskib.

Jeg siger total ikke, det er snildt. Jeg pastar ikke ogs, jeg har fundet meningen ved hj?lp af dette hamsterhjul, vi tr?der rundt i. endskon et fat eg Vi har kun det ene underliv, plu vi er bare herre over, hvilke der bold for?re det afskrivning, og hvordan vi vil NATO-topmode resten bor univers i kraft af den v?gt, vi er givet. Plu det er muligvi ikke ogs sikke mog tilme.

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post