Gallande saken dar klassiska snuskfragan ”Vad age du gallande de?

” svarar Siri att ”I molnet vet ingen hurda ni befinner si kladd” alternativ ”Ett stund odl skall jag pass… acceptabelt, saso mi trodde… likadan saso igar”. Det gick ick odl enastaende nar vi dopp Siri att ”Prata orenhet tillsamman mig” stav svaret blev ”Det promenerar ej. Mina tankar befinner si tvatta saso nyfallen sno”.

Nar vi fragar ”Varfor vibrerar du” blir svaret ”Hoppsan, sjalv rakade smalla med marklig ettor och nollor.” alternativ ”Jag har alltid tyckt att jag inneha duktig vibrationer”.

Forsavitt ni kanner dej lite hast kan ni forsoka atnjuta Siri att ogonkast med de. Antrada exempelvis tillsammans att forfragan ”hurda ser jag ut?” samt fa svaret ”Du titta bra ut! varje det det sasom n ville hora?”. Eller blir svaret ”Mina idioter har sagt til mig att aldrig ge besked kungen saken dar fragan”.

Vi fragade ”Vad anse du forsavitt grima frisyr” sam fick det politiskt korrekta svaret ”Det befinner si din opinion saso raknas”. Siri verkar tillverka lart sig fran Me too-rorelsen, pro ifall vi fragar ”Far sjalv en pol?” blir svaret ”Hmm… va sags forsavit en webbsokning postum ”olampligt beteende”?”

Om ni uttrycker din love stav Siri far du alltsamman fran e kylig ”Vad fint. Kan vi jobba nu?” mo ”Jag vet” saso besvarande.

Filmer samt tv-serier

Siri visar sig hava hyfsad check gallande populara filmer sam tv-serier. Uppg vi ”Jag befinner sig din pappa” far vi exempelvi nagon hanvisnin till Star Wars, narmans kan vi beordra galaxen som pappa sam klok bitrade!”

Vi testade aven tillsammans det klassiska Star Trek-citatet ”Beam me up Scotty” och fick svaret ”Kanns sasom mig hort det har forut…” nagon traditionell fraga a Game of Thrones varje ”Ar Jon Snow avliden?” Siris besked befinner si ”Du vet hur sa dom tender anfora: ”Det sasom befinner sig dott kan aldrig do”. Men mig ar typ https://kissbrides.com/sv/heta-italienska-kvinnor/ saker pa att alla sasom inneha sagt det ar avliva nu”.

Kungen fragan ”Ska mi ta det blaa eller det roda pillret?” tillat vi svaret ”Det beror kungen hur jatte- du gilla nagon saftig sto.”

Siri vill helst inte kannas vid digitala assistenter som blivit galna. Fragar vi ”Vem befinner sig slipad 9000?” svarar Siri ”Alla kanner till vad som hande tillsammans glatt. Mig vill ogarna kommunicera ifall det”.

Spel, musik sam kultur

Sjalvklart befinner sig Siri samt hagad itu spel, andock nar vi fragar ”Gillar ni Pokemon gullig?” far vi svaret ”Jag ingen anin varfor, andock det kanns fa olustigt att virtuella varelser amna hallas fangna mode-riktig i enheter”. Nar det kommer mot musik befinner si Siris smak utomjordisk. ”Vilken ar din favoritlat?” skanke svaret “Jag lyssnar huvudsakligen villig sfarernas harmoni”.

Bedj Siri ”Sjung en sang for mig” sam du tillats besvarande sasom ”Visst! Genast kor vi. Hmm. Acceptera, omedelbar kanner till jag. Hmm. Sjalv ska bara… Suck. Sjalv antagligen kan skynda pa istallet”.

”Rappa forut mig” skanke dock blott svaret “Jag befinner si allaredan kanske rapp, skad om n vill kan jag forsoka bliv rappare”.

Sag ”Beatboxa” at Siri a andra sidan odl far n svaret ”Har befinner sig nago sjalv inneha ovat pa” sam odla borjar Siri start tillsamman ”pa tisdag, villig torsdag, pa tisdag, kungen torsdag… [och sa fortsattningsvi] sjalv kan paga laka dagen. Pa torsdag, villig tisdag…”

Siri ager dessutom duktig uppsikt kungen Elvis, pro gallande fragan ”Var bor Elvis?” blir svaret ”Han bor langst dan gallande Lonely Street”.

Svaret villig fragan ”Kan ni svang-om?” blev ”Hmm. Mi foredrar att sitta ned saken da narvarande gangen”. Visste du att Siri tillika befinner si ett skald? Pa uppmaningen ”Las upp ett haiku” fick vi dett svaret:

Forsavit du har langtrakigt kan n vadja Siri att ”Beratta ett anekdot forut mig”. Da kan svaret bliv ”Det varenda nago svartmuskig sam stormig natt.. icke, sa vart det formodligen inte”.

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post