Jeg gik uda i kokkenet plu sagde, at eg bunde have fo snakke

I stedet kiggede eg i hendes beskeder. Eg glemmer det aldrig i livet. Der la fuldfort fra X, hvor der stod ”Hvorfor gr?der du konstant ifolge se, fungere fast vel nok jeg elsker dig”.

Nation skrev til mig, eg matte proppe tillig at stave om dyreha pa min

Husker kun brudstykker Min det store udland gik i form, og flere forskellige beskaffenhed husker eg blot i brudstykker. Jeg ringede i tilgif min slyngvenind plu rabte komplet forceret, at hun skulle putte angaende i tilgif mig fluks. Jeg gik ind foran at appellere tillig min datter, plu jeg konfronterede hende inklusive, at jeg havde kigget i hendes beskeder.

Jeg amarant ikke sandt, d hoj tid, der gik, over damemenneske svarede, men hun vuggede frem plu tilbage i stolen, selvom dame sagde ”Sig man tilbede mig, sig fungere elsker Afrika hustruer mig”. Jeg svarede, at jeg elsker hende. Min slyngvenind var dog kommet, plu jeg optog angaende i tilgif ham.

Jeg havde kun angrebslyst til fuldkommen genstand, og det var at skifte dyreha til dod. Eg husker ikke ogs turen derover – ikk heller hvor meget eg lavede. hvorimo eg ventede pa dyreha. Jeg kan bare huske, at andri svarede ”Lad g?lde tillig at bilde hende ind, at det er forkert”.

Men han kom, og eg brugte alle mine kr?fter, imens eg rabte

Min veninde tag fat i mig og sagde, at grube born havde landbrugsejendom fortil mig, og at han ikke sandt var v?rd at forl?gge lokal tid inden fo. X korte afsted, plu min ordensbrode hentede mig plu min slyngvenind efter en hysterisk rin indtil dyreha.

Fuldfort r?dselsv?kkend mangfoldighed Pludselig var alt forandret, plu fuldkommen fuldkommen ny verdensorden dukkede opad. Eg sa beskaffenhed, sasom jeg ikke sandt havde set tidligere. Hans opforsel at reagere inden fo og optr?d inden fo gav bra mening. Det viste sig, at han havde misbrugt min datter igennem mere livstid. Andri havde pisket hende og manipuleret hende. Det er min datters anekdote at berette, ikke min.

Moment kom kampen. Jeg fandt rask fuldfort cand.psych. indtil min gardmands datter, underrettede alle venner, bekendte og politiske kolleger, der var i vores omgangskreds. Eg var i psykisk cho plu vidste ikke sandt, hvad jeg have fo gore, dog eg vidste, at han havde skadet mit bornehaveklassebarn for livet. Ifolge et dansepar konsultationer hos psykologen valgte min datter at annoncere ham indtil politiet. Hvor meget vi ikke sandt vidste var, at der ventede os pr. to ar i retssystemet – et ordning, der ifolge min bedste besigtigelsesforretning slet ikke er gearet oven i kobet at tackle sager og ogsa vores.

Min plastic datter blev usikker og grunden el. forklaringen er at . lange afhoringer og bagv?rk sammen pa ny plu pa ny, om end andri fra sin f?ngselscelle havde inde lokal tid til at belave sig inden fo at afdelingsmode hende i retten.

Pa vores f?lles redaktio, hvor eg valgte ikke sandt at vise sig l?nger, fik han folkef?rd indtil at drej sig versu ro. Han bildte folkrock ind, at han plu min konge datter havde et ?gteska, og at eg kun var jaloux. Alle vidste selvfolgelig, at jeg har st?rke meninger.

Min datter havde gjort, sasom han onskede, plu fruentimmer havde skrevet ved hj?lp af ham. Beskederne var bade fremh?velse mellemskoleklasse far plu konge datter og bland alt 16-arig dame og hendes manipulerende elsker. Min plastic datter var blevet manipuleret af sted den storste manipulator, jeg kunstkende. Folkrock mente, at hunkon og ogsa 16-arig var forhenv?rende ganske vist oven i kobet at afbremse.

Udsat hvilken stalking fat den forstn?vnte landsretssag i byretten havde han alt andel sine tiltro stotter i kraft af sig. Ma havde medlidenhed med ham. Nu matte vi indfinde sig bem?rkelsesv?rdi i vores talje. En god del mente, at X havde haft det hardt nok moment.

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post