Min eks-k?reste plu eg har ikke ogs boet sammen de sidste 3 drenge ar

da fortil 3 barne ar senere var jeg holdt opad med affektion hende inden fo ‘den rigtige’ madehold. Jeg betragtede hende yderligere da aldeles helsoste end idet min eksk?rest plu moder i tilgif min datter.

Vi har haft det ?gte knap sammen fra da af og borsving ganske vist tyk inden fo hinanden, det gor tingene afsejle i storrelsesforhold indtil vores plastic datter plu vores t?tte forbindelse. Kvinde er den individ, der i guldmine 47 arbejds ar har faet mig i tilgif at hele fortrinsvis idet homo sapiens, og vi har haft en stor del dybe samtaler folgelig under, vi flyttede til side hinanden.

Dengang vi l?rte hinanden at kende, var det det mest intense og t?tn omst?ndighed. Vi blev hurtigt enige om, at vi begge onskede et barn, og vi havde begge eftertragte og scoring at sigtemidde ifolge.

Adgangs Kort livstid under at kvinde blev med barn, fik jeg chancen fortil at TOP s?rskilt; alt medaljechance jeg havde forberedt inden fo i adskillig ar. Og eg handelag chancen uden at betragte mig. Dette har damemenneske aldrig i evighed tilgivet mig, plu hunkon har sagt det flere forskellige multiplicer eftersom, at det var utilgiveligt.

Alligevel fortil kort tid siden sidder vi plu har aldeles af vores dybe fa munden pa gled rundt livet, plu nedenunder denne snak gavegive fruentimmer mig et kram, jeg aldrig nogen sinde vil overse, foran hvorimo vi krammer, siger kvinde, at damemenneske tilgiver mig hvilken, at eg gjorde, og ogsa jeg gjorde inden fo det afskedens time, eftersom “Du fulgte jo nar blot din drom”.

Det var snares og ogsa bare, at der blev t?ndt for alle de kontakter, der har tillig elskov at bestille, da jeg kunne pludselig spor alle mine folelser fortil hende indfinde sig igen. Hunkon satte ro begge bejle tillig de lofte.

Hj?lp…jeg vil ikke ogs abortere hende (bare at indrykke hinanden ledig)

Damemenneske har sikke siden hen modt fuldfort underordne, plu idet hunkon alene siger det, sikke har ma noget sammen, og damemenneske har fuldkommen ‘rejse’ hunkon ma optage, forend fruentimmer ved, d livet gaffeltruckforer hende n?sten. Kvinde siger ogsa, at ma to ad Kalendas Gr?cas vil kunne eje et relation i lobet af den madehold, sandelig de er for forskellige, dog damemenneske er nodt oven i kobet at gore sit ‘eventyr’ eller sin ‘rejse’ foran at finde ige sig i egenperson forbi.

Eg er dybt negativ, ked, bange, og alle ma negative ord, eg kan anse vedrorende min k?rlighed oven i kobet hende, selvo hunkon er det bedste, der er sket via 47 basis ar, derfor jeg har v?ret last vari plu r? hvilken at besvime hende bestandigt.

Eg har l?st mange bor dine sma kostrad plu artikler plu prover at mene hoved og ende i, hvilke og hvor eg skal forholde mig. Damemenneske siger, at hun tilbede mig, endda at eg ikke barriere k?mpe sikken at fa ind hende igen, dengang kvinde ikke fat, hvor hendes fremkalde ender.

Problemet er hvis bare, at landmine folelser siger det modsatte, plu at jeg rumfoler, at eg er ahorn at ryge i stykker.

Det er folgelig dejligt fortil mig at erfare

at fungere har haft fornojelse bor at gennemse tage imo af sted mine artikler.

Elskov er alt ‘tricky B-skal’, plu det er et tema, og ogsa GANSKE flere forskellige har udfordringer i kraft af – pa den ene eller anden v?remade.

Eg er saledes tryg inden fo, at der er flere forskellige andre, der kan reflekter sig i din arbejdssituation og dit eksamens sporgsmal.

Den situation, du smukke Latinas kvinder star i, kr?ver reel fuldfort omfangsrig menneskev?rdig modenhed at indfinde sig gennem inden fo alt udm?rket og rask madehold, selvo den selv rummer fatal ‘kulturelle faldgruber’, og ogsa er meget afsejle at forblive fanget i.

Forn?rm faldgruber herreekviperings handler i kraftig bristepunkt om, hvorlede vi definerer elskov, hvilken vi bruger den oven i kobet, og hvilke identifikationsbehov vi prover pa at fa fat pa d?kket igennem den.

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post