Showbie erbjuder genom sitt samarbete med Lin Education en kostnadsfri webinar-serie, som syftar till att visa hur enkelt och snabbt du kan komma igång med Showbie och Socrative. På dessa tillfällen får ni se och känna på hur enkelt och pålitligt verktyget är.

Introduktion till Showbie & Socrative – Ur ett lärarperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Onsdag: 22 april 15.00 & Tors: 23 april 19.00 (CEST)
Detta webinar kommer ge dig som lärare en bättre förståelse för hur Showbie och Socrative kan ge mervärde och minska arbetsbelastningen för din undervisning. Under detta tillfälle, så kommer du att delta i plattformen som elev. Ur ett elevperspektiv kommer du att upptäcka verktygets enkla och tillförlitliga karaktär och hur lätt det kan ställas in oavsett om det är face-to-face med elever eller på distans för att stödja onlineutbildning.

Mer Showbie & Socrative – Ur ett lärarperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Ons: 29 april 11.00 & Mån: 4 maj 15.00 (CEST)
I detta webinar kommer du som lärare att få en fördjupad bild av hur Showbie och Socrative kan användas för att strukturera och förenkla skoldagen. I webinariet kommer vi att belysa och utveckla hur du kan använda verktyget för att låta eleverna samarbeta och diskutera samt hur du kan arbeta tydligare med de formativa processerna, oavsett om det sker i klassrummet eller via onlineutbildning.

Introduktion till Showbie & Socrative – ett ledarskapsperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Mån: 27 april 15.00 & Mån: 4 maj 10.00 (CEST)
Detta webinar kommer ge dig som skolledare en bättre förståelse för hur Showbie och Socrative kan ge mervärde för en skolledning. Det kan till exempel vara kvalitetssäkring, intern och extern moderering och granskning av det arbetet som görs. Med verktygets kraft och pålitlighet, så kan ditt arbete bli enklare.

I detta praktiska webinar, kommer du att delta i plattformen som elev. Ur elevperspeltiv kommer du att upptäcka verktygets enkla och tillförlitliga karaktär och hur lätt det kan ställas in oavsett om det är face-to-face med elever eller på distans för att stödja onlineutbildning.

Möt Lin Education
Lin Education och vår Pedagogiska processledare Daniel Rössler Gausel, legitimerad lärare och tidigare skolledare, leder er genom samtliga tillfällen för att bidra med vår kunskap kring Showbie och skolutveckling.
0

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post