Gjennom samarbeidet med Lin Education tilbyr Showbie en gratis webinar-serie som skal vise hvor enkelt og raskt du kan komme i gang med Showbie og Socrative.

Introduksjon til Showbie & Socrative – Fra et lærerperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Mandag 20. april 15.00, mandag 27. april 19.30 (CEST)
Dette webinaret vil gi deg som lærer en bedre forståelse av hvordan Showbie og Socrative kan tilføre verdi og redusere arbeidsmengden for din jobb som lærer. I løpet av webinaret vil du få delta i plattformen som student og prøve deg frem som bruker av verktøyety. Fra et studentperspektiv vil du oppdage verktøyets enkle og pålitelige natur og hvor enkelt det kan justeres til bruk, enten det er snakk om ansikt til ansikt med studenter eller eksternt for å støtte nettbasert utdanning. Kanskje viktigst av alt vil vi se på hvordan Showbie kan brukes i en periode der deler av elevmassen er på skolen, mens deler må undervises digitalt.

Mer Showbie & Socrative – Fra et lærerperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Fredag 24. april 14.00, onsdag 29. april 09.00 (CEST)
I dette webinaret vil du som lærer få et grundig bilde av hvordan Showbie og Socrative kan brukes til å strukturere og forenkle skoledagen. I webinaret vil vi synliggjøre og utvikle hvordan du kan bruke verktøyet for å la elevene samarbeide og diskutere og hvordan du kan jobbe tydeligere med de formative prosessene, enten i klasserommet eller gjennom onlineundervisning. Kanskje viktigst av alt vil vi se på hvordan Showbie kan brukes i en periode der deler av elevmassen er på skolen, mens deler må undervises digitalt.

Introduksjon til Showbie & Socrative – Fra et lederperspektiv
Watch a recording of this webinar session on YouTube

Tirsdag 5. mai 15.00, fredag 8. mai 14.00 (CEST)
Dette webinaret vil gi deg som skoleleder en bedre forståelse av hvordan Showbie og Socrative kan tilføre verdi til ditt arbeid med skoleledelse. Det kan for eksempel handle om kvalitetssikring, intern og ekstern moderering og gjennomgang av arbeidet som gjøres. Med kraften og påliteligheten til verktøyet, kan arbeidet ditt bli enklere.

I dette praktiske webinaret vil du delta i plattformen som student. Fra et studentperspektiv vil du oppdage verktøyets enkle og pålitelige natur og hvor enkelt det kan stilles inn enten det er snakk om undervisning i klasserom, eller for å støtte nettbasert utdanning. Kanskje viktigst av alt vil vi se på hvordan Showbie kan brukes i en periode der deler av elevmassen er på skolen, mens deler må undervises digitalt.

Møt Lin Education
Vår pedagogiske prosessleder Erlend Kobro, utdannet Lærer og sertifisert digital pedagog guider deg gjennom alle tilfellene, for å bidra med all vår kunnskap om både Showbie og norsk skoleutvikling.
0

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post