Atea Norway og Showbie tilbyr nå gratis webinarer for å hjelpe lærere og skoleledere med å komme i gang med Showbie og Socrative i skolen og få mest mulig ut av mulighetene som disse fantastiske verktøyene tilbyr for å støtte læring og vurdering for alle elever.

Bruke Showbie med elever – Komme i gang med Showbie, lage klasser og
tildeling av oppgaver

Mandag 8 Juni, 14.00 Delta på dette webinaret
Mandag 8 Juni, 15.00 Delta på dette webinaret

Mandag 8. Juni
I disse 30 minutters webinarene vil du se hvor enkelt det er for deg som lærer å komme i gang med Showbie for elevene dine. Under webinaret vil vi dekke hvordan du setter opp klasser for elevene dine og vise deg hvordan Showbie kan hjelpe deg med å strukturere læring for elevene dine. Vi vil ta deg gjennom hvordan du tilrettelegger oppgaver og deler dokumenter med elevene dine, starter og administrerer klassediskusjonene. Vi vil også dekke hvordan du også kan tillate foreldre å følge og støtte elevenes læring.

Showbie og vurdering for læring – Hvordan Showbie kan støtte variert form for vurderinger og tilbakemeldinger mellom elever og lærere, som igjen vil gi en økt læringseffekt
Tirsdag 9 Juni, 14.00 Delta på dette webinaret
Tirsdag 9 Juni, 15.00 Delta på dette webinaret

Tirsdag 9. Juni
I disse 30 minutters webinarene vil du se hvordan Showbie støtter et bredt spekter av ulike tilbakemeldingsmetoder og muliggjør enkle diskusjoner mellom elever og lærere knyttet til vurdering for læring. Du vil også se hvor enkelt det er å kommunisere med individuelle studenter og grupper av studenter gjennom skrevne meldinger og til og med bruke verbal tilbakemelding. Vi vil også vise deg hvordan du integrerer Showbie med Google for Education og Microsoft Office365, hvis skolen din også bruker disse verktøyene til å støtte læring. Showbie er også et fantastisk verktøy for å støtte omvendt undervisning. Vi vil gi deg noen ideer om hvordan du
kan bruke Showbie til å støtte denne engasjerende måten å hjelpe elevene med læringen.

Showbie og Socrative – Hvordan bruke Showbie og Socrative sammen i et
klasserom

Onsdag 10 Juni, 14.00 Delta på dette webinaret
Onsdag 10 Juni, 15.00 Delta på dette webinaret

Onsdag 10. Juni
Visste du at Socrative er inkludert i og fullt integrert i Showbie? I disse webinarene vil vi vise deg hvordan du kommer i gang med å bruke Showbie og Socrative sammen. Vi vil vise deg hvordan du lager aktiviteter i Socrative for studentene dine som kan integreres direkte i Showbie-klassene og hvordan du bruker Socrative og Showbie sammen for å gjøre læringen enda mer engasjerende.

Ledelsesperspektiv – Hvordan Showbie og Socrative sammen kan støtte bedre læring for alle elevene ved din skole
Torsdag 11 Juni, 14.00 Delta på dette webinaret
Torsdag 11 Juni, 15.00 Delta på dette webinaret

Torsdag 11. Juni
Disse webinarene er rettet mot skoleledere. I webinaret vil vi demonstrere hvordan Showbie og Socrative kan bidra til å forbedre vurderingskulturen på skolen din og brukes for eksempel til å kvalitetssikre undervisning og læring for hver elev. Vi vil også gi eksempler på hvordan Showbie kan gi lærere muligheter til å samarbeide og vise hvordan Showbie kan forbedre samtalene mellom elever og lærere rundt læring, og hvordan du også kan involvere foreldre i denne prosessen.

Møte Atea Skole
Disse webinarene ledes av en av Ateas pedagogiske rådgivere, Amund Junge.
Amund har jobbet over 20 år med opplæring, utvikling, og bruk av IKT i både skole og det private næringslivet. I Atea Skole, er han aktivt ute i kommuner og jobber med kurs, planarbeid og implementering i bruk av IKT i kommunenes skolesektor, på skoler og i klasserommet.

Amund

CEO & Co-Founder of Showbie. Colin is passionate about helping teachers streamline their 1:1 device classrooms with simple, easy to use tools.

  • Share this post